Kosár (0 tétel) | Főoldal | Modell szakszótár | Kapcsolat
Hívjon bennünket. Rendeljen tőlünk online!  Hívjon! +36 1 318-1944
Termékeink

Mini Elektro RC - Kyosho Mini-Z MR-03 2,4 GHz - Kyosho Mini-Z MR-03 2,4 GHz Chassis Set

Kyosho Mini-Z MR-03 2,4 GHz Chassis Set további képei:
Leírás

RITKASÁG!


MEGRENDELÉS ESETÉN KÉRJÜK TÜNTESSÉK FEL A MEGRENDELŐI LAPON A MEGJEGYZÉS ROVATBAN, MELYIK KAROSSZÉRIÁT SZERETNÉ!!!!!


Az MR-03 alváz egy új korszakot nyit meg a Mini-Z Racerek időszámításában. A fejlesztés célja egy olyan alváz megalkotása, amely még nagyobb menetdinamikával és a lehető legnagyobb teljesítménnyel rendelkezik minden téren. Ezen kívül az új alváznak kellőképpen variálhatónak kellett lennie, hogy az eddigi MR-015 és MR-02 karosszériákkal is kompatibilis legyen. Ennek köszönhetően szinte az összes eddigi Mini-Z Racer karosszéria felszerelhető a vadonatúj MR-03 alvázra.
Az MR-03 alvázat kompromisszummentes verseny alváznak tervezték a mérnökök. Az előd MR-02-nél határozottan keskenyebb, jóval mélyebben van a súlypontja. Mindezek eredménye az érezhetően megnővekedett kanyarsebesség és a nagyon agilis viselkedés. Az új fejlesztésű első futómű minden helyzetben garantálja a lehető legnagyobb tapadást.

A Mini-Z MR-03-Racerek távirányítói 2,4 GHz-es frekvencián működnek, automatikusan letapogatják a teljes frekvenciasávot, és automatikusan kiválasztanak egy szabad csatornát. Akár 40 modell használható egy időben, miközben szükségtelenné válik a frekvenciák egyeztetése, a kristály-csere.

Nem csak a rádiót, hanem az MR-03 teljes elektronikáját újratervezték. Az új processzor az eddigieknél is gyorsabban dolgozik, az új High-Speed FET-ekkel együtt pedig nem tapasztalt sebességgel reagál a parancsokra. Az MR-03 modelleket a 2, 4GHz-es távirányító nélkül szállítják. A modell használatához a külön megrendelhető KYOSHO Perfex KT-18 Sender, Megr.sz. 82001 távirányító szükséges.

Az RA-22 típusú vevő-szabályzó egységhez egy csatlakozó segítségével illeszthető az extra tartozékként beszerezhető DNW-107 típusú piezo-giroszkóp, mellyel a modell stabilitását lehet tovább növelni. Ez a giroszkóp a jármű függőleges tengelye körüli elmozdulását érzékeli (a modell „kitörését”), jóval azelőtt, hogy az emberi szem ezt észrevehetné, és a másodperc tört része alatt ellenkormányoz.

Az első futóműhöz nagyfelbontású digitális kormány-szervó kapcsolódik, amely villámsebességgel reagál a távirányító kormányával adott parancsokra. A szervo áttételi aránya 94, 41: 1, coreless-szervomotorral.

Kettős keresztlengőkaros, független első kerékfelfüggesztés, csavarrugókkal, teljesen áttervezett első felfüggesztés jellemzik az MR-03 alvázat, a hátsó futómű a bevált powerpod rendszerű. Ezeknek, valamint az alváz extrém mély súlypontjának és a nagy tapadású, alacsony profilú versenygumiknak köszönhetően ebben a méretben korábban sosem látott menetdinamikájúak az MR-03 modellek.
Az MR-03 alvázak elektronikai alaplapja ICS-interface-szel rendelkezik, egy speciális USB-kábel és egy program segítségével (a készlet nem tartalmazza) egy számítógépről a különböző beállítások megváltoztathatók és elmenthetők.

A hátsó tengely felépítésében a bevált MR-02 alkatrészein alapszik, így akár MM, HM RM vagy LM motorpozíció is lehetséges. Az akkumulátorok egymás mellett, az alváz legmélyebb pontján vannak elhelyezve, ezzel is hozzájárulva a különlegesen alacsony tömegközépponthoz.

Jellemzők:

• MR-03 Mini-Z-Racer alváz hátsókerék-hajtással
• 2,4GHz-es elektronika
• Szinte az összes MR-015 und MR-02 karosszériával kompatibilis
• Új első futómű, rugózott kettős-keresztlengőkarokkal
• Nagyfelbontású digitális kormányszervó, Coreless motorral
• ICS-Interface csatlakozóval laptophoz csatlakoztatható
• Powerpod hátsó tengely, torziós rugózással
• Hagyományos kristályok nélküli rádió
• Kifinomult első futómű geometria,
• Egyszerre akár 40 modell működtethető
• Óriási tuning-alkatrész és karosszéria választék
• Kúpkerekes differenciálmű a hátsó tengelyen
• Nagy tapadású, alacsony profilú gumik
• Különösen alacsony tömegközéppont
• Menetkész alváz, rádió-adó nélkül

A készlet tartalma:

-Készre szerelt alváz, 2, 4 GHz-es elektronikával
-4 különböző motorfogaskerék az ideális áttétel beállításához
-Széles és keskeny első futómű elemei
-Motortartók közép- és farmotoros elrendezéshez
-Szerszámok

Szükséges tartozék:

-4 db. AAA-NiMH-Akku vagy elem (modell)
-Karosszéria kerekekkel és gumikkal
-Töltő
- Perfex KT-18 2, 4 GHz távirányító, rend.sz.. 82001

Műszaki adatok:

Hossz: 124-133 mm; Szélesség: 65-76 mm; Magasság: 35 mm; Nyomtáv (elöl & hátul): 56, 5-63, 0 mm; Tengelytáv: 86-98 mm; Gumik (elöl): Ø25x8 mm; Gumik (hátul): Ø25x8, 5/11 mm; Súly: 135 g; Motor: 130-as, Rádió: ASF 2, 4 GHz, Alváz típus: MR-03n-RM

*A műszaki adatok az alvázra vonatkoznak, a karosszéria nélkül! Mivel az alváz hossza és szélessége változtatható, egyes adatoknál a minimum és maximum értékeket közöljük!


Azonosító: 32700

RAKTÁRON: 1DB

69 000 Ft
Nyomatatási kép Kosár
iwaver tamiya carson model sport kyosho